flanci.net

Ponuda

Širok asortiman flanaca /rasade /sadnica/ presadnica s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

Očekujemo Vaš upit!


OPG Vujičević

095 5988 059

info@flanci.net

www.flanci.net

 

O nama

Flanci I Rasada I Presadnice I Sadnice I prodaja i uzgoj

presadnice.flanci.net I sadnice.flanci.netrasada.flanci.net 


Aktualne obavijesti:


Tržnica Trešnjevka

PON-PET 6:30 - 14h

SUB 6:30 - 13h

Napomena: na stolu uvijek imamo tablu s nazivom OPG Vujičević


Za kupce koji ne stignu do nas na Tržnicu može se po narudžbi preuzeti kod Domovinskog mosta. - na parkingu samog ulaza u Petruševac, preko puta OŠ Žitnjak (Petruševac) (upisati u navigaciju), iz smjera radničke ceste parking se nalazi 300 metara (desno-pokraj semafora) nakon što se prođe tvornica Mlinar (velika bijelo - plava zgrada).

- Nardužba se šalje SMSom s popisom flanaca, imenom i prezimenom te u koliko sati će te doći na lokaciju. PON-PET 16-16:30, SUB 10:00hNajčešći upiti:

- Flance ne šaljemo poštom- radi osjetljivosti biljaka  

- Flanci su vrhunske kvalitete, imamo ograničenu proizvodnju s naglaskom na kvalitetu!

- Flanci mogu stajati i do tjedan dana kod vas prije sadnje (normalno se održavaju/rastu iz kocke zemlje)

- Većinu flanaca koje prodajemo i sami sadimo (u drugoj fazi godine imamo u ponudi i povrće)

- Flanci rajčice moraju biti -modro/tamno- zelene boje (znači da su dobro prehranjeni), a NE svijetlo zelene/limun žute boje!

- dostupni su svi flanci s navedenog cjenika, ako nije na popisu - nemamo u ponudiDobrodošli u svijet 

flanaca / rasade / presadnica /sadnica

GARANTIRANO NAJKVALITETNIJI FLANCI PO NAJBOLJOJ CIJENI!


Prodajemo flance (drugi česti nazivi - rasada, presadnice, sadnice) vrhunske kvalitete i pouzdanosti. 

Bilo da sadite na balkonu, manjim ili većim vrtovima.


Presadnice ( flanci )


Cilj nam je ponuditi Vam najbolji omjer cijene i kvalitete kad su flanci u pitanju. Idealan omjer cijene i kvalitete Vam garantira da će te proći jeftinije uz visok nivo kvalitete. Što u svakom slučaju ispada kao najisplativija kupnja u bilo kojem segmentu života. 

Nudimo flance povrća isključivo iz naše proizvodnje, jedni smo od rijetkih izvornih proizvođaća. Većina drugih flanaca povrća koje možete vidjeti u maloprodaji inače dolazi od preprodaje. 

Svi flanci su ručno pikirani i dolaze u pravilno proporcioniranim kockama vrhunske zemlje spremni za sadnju. Također neki flanci su dostupni i u čašama, ovisno o Vašim željama. 

Flanci
 NISU kao ostali na tržištu masovno nasijavani u kontejnere koji dolaze s malo zemlje niske razine kvalitete.


Svaki flanac se nalazi u velikoj kocki s dosta kvalitetne zemlje, što u konačnici garantira biljci plodan rast i primanje u zemlji. Nažalost, flanci koje možete vidjeti u drugim ponudama na dolaze u premalim kockama gdje biljka jedva 'uhvati' nešto zemlje, kvaliteta takvih flanaca je u skladu i s njihovom cijenom. U drugim slučajevima gdje flanci dolaze s većom količinom zemlje često se koristi obična/nekvalitetna zemlja bez potrebnih i važnih nutrijenata  u mladom razvoju biljke.

Dosta ljudi govori: "evo pa tu ima jeftinije", ali ne gledaju da ti "jeftiniji" flanci dolaze u malim kockama, s tankom stabiljkom ili često bojom s žutim nijansama, bilo koja od tih stavaka će loše utjecat na rast i razvoj biljke. Takvi flanci se često nasijavaju u kontejnere, ostave da prokliju i rastu uz minimalni trud oko uzgoja, takva biljka je odmah u startu slaba i ne može se uopće usporediti s jednom pikiranom biljkom uzgojenom iz kvalitetne kocke zemlje oko koje se uloži puno truda i vremena.

Važan je omjer cijene i kvalitete, to predstavlja najbolju kupnju za uloženi novac i upravo to i nudimo. Upravo zato nam se kupci vraćaju svake godine!

Svi flanci i svaka sjemenka su pažljivo ručno sađeni i uzgajani, bez ikakvih strojeva i opasnih kemikalija. Isto tako i kvalitetna zemlja u kojoj se nalaze flanci je ručno i u pravoj mjeri zamješana uz pravi omjer nutrijenata za pravilan rast biljke.

Dugogodišnje iskustvo na području Vam garantira da će svaki flanac, rasada, presadnica  pravilno rast, dati plodan urod i to svega za par kuna koliko trebate uložiti u stabiljku. Povrat investicije je desetorostruk.

A i tu je uvijek zadovoljstvo ubrat plod iz svog vlastitog vrta, gdje točno znate porijeklo ploda i znate da je taj plod koji jedete bez štetnih kemikalija. Što se ne može reći za plodove koje kupujute u trgovačkim centrima, pa čak i na samim tržnicama.


Kvalitetu naših flanaca, rasade i presadnica potvrđuju već stalni kupci koji se iznova  vraćaju svake godine, bilo da uzimaju jedan flanac ili njih tisuću. 

Pozivamo vas da nas posjetite na prodajnom mjestu, uzmete samo jedan flanac i sami se uvjerite u pouzdanost naše ponude.                                     


Garantiramo da ćete biti i više nego zadovoljni!


Flanci I Rasada I Presadnice I Sadnice I prodaja i uzgoj

presadnice.flanci.net I sadnice.flanci.net I rasada.flanci.netTraženi pojmovi:

presadnice povrća, presadnice rajčice, presadnice paprike, presadnice kupusa, presadnice zelja, presadnice blitve, presadnice jagoda, presadnice salate, presadnice tikvica, presadnice krastavaca, presadnice celera, presadnice peršina, presadnice patlidžana, presadnice raštike, presadnice dinje, presadnice lubenice


Traženi pojmovi:

flanci povrća, flacni rajčice, flanci paprike, flanci kupusa, flanci zelja, flanci blitve, flanci jagoda, flanci salate, flanci tikvica, flanci krastavaca, flanci celera, flanci peršina, flacni patlidžana, flanci raštike, flanci dinje, flanci lubenice